Акция „Коледни картички”

С общи усилия успяхме да направим и продадем около стотина картички. Събраните средства от тази кампания са 272 лева, което грубо прави 90 продадени картички. Казвам „грубо“, тъй като някои картички бяха продадени и по- евтино. Тези средства използвахме и продължаваме да използваме за организирането на настоящите си акции.

Специални благодарности към:
Ина, Ами, Ива и Иван, които мръзнаха на студа, опитвайки се да продадат някоя и друга картичка, към библиотекарката, която доста ни улесни и към целия персонал на НГДЕК, който не само помогна чрез купуване на картички, но и ни подкрепяше през цялото време. Благодарности и към лелчетата от втория етаж, които цяла седмица ни чистиха кочината и въпреки това винаги бяха благонастроени към кампанията, да се чувстват поздравени и всички други знайни или незнайни помагачи, без които тази акция нямаше да успее. Благодарност и към целия 9д, принуден цяла седмица да гледа работния хаос на чина, където бяхме устроили временнат си работилница, а също така и на всичките ни преподаватели, подкрепили ни достойно в това начинание. И не на последно място- специална благодарност към г-жа Тончева, която ни подкрепя от самото начало! Благодарим Ви!

P.S. – Дано не съм изпуснала някого

Самата изработка на тези картички ни зареди с много положителна енергия. Разхвърляните по чина на Маги картони, пастели, бои, панделки и тн (извиняваме се на Християн за създаденото неудобство) внасяха една топла коледна атмосфера, допълвайки прекрасно украсата на стаята ни. Почти всички взеха участие в рисуването (някои по-дейно, други не чак толкова) и мисълта, че всяка една картичка ще донесе така желания от някое дете плод (най – вероятно банан :D) донасяше усмивки, които озаряваха лицата ни подобно на коледни звезди, напук на добре познатата есенно-зимна депресия. Направихме един нещастен опит да продадем картички на непознати хора извън училище. Е, не беше пълен провал, но аз лично не бих повторила скоро. За сметка на това успяхме да продадем почти всички картички по други начини и дори получихме заявка за още 🙂

Дени, 9д

Предоставяме Ви снимки,направени от Деси,12д :

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: