Free Tea Campaign- 06.11.2009

На шести и дванайсти ноември се състояха двете акции за раздаване на безплатен чай, които планирахме от доста дълго време.

За организирането им получихме много дарения, което за пореден път беше потвърждение за нас, че хората са винаги отворени към нови и интересни идеи.

Всъщност в основата на тези две акции стояха три неща, във важността на които се опитахме по един символичен начин да убедим хората на улицата: първото бяха усмивките, които се надявахме да раздадем и получим, второто беше топлината, която давахме на хората с всяка чаша чай, третата се съдържаше в посланието “Бъди доброволец!”, а именно- да покажем, че да си доброволец е забавно, интересно и определено е един добър начин да въздействаш на околните.

Раздадохме повече от 400 чаши чай, а да се надяваме, че с тях и много топлина и усмивки, каквато и беше целта ни!

Като цяло акциите,които провеждаме на открито са изпълнени с много положителни емоции и мисля,че това се дължи на възможността за общуване с повече и най-различни хора. Бях оптимистично настроена, въпреки че доста често ни подминаваха или просто хвърляха смачканите ни листовки, преди дори да  ги прочетат. Винаги има незаинтересовани и груби хора, но по-важни бяха онези, които с усмивка ни приемаха, спираха,позаинтересуваха се, окуражаваха ни.Все пак ние не дарявахме просто чаша чай, а и надежда за хората, които са изгубили вяра в доброто!       Нана Ицкова, 9 „c“ клас.

Сонсори на кампанията са: магазин за чай и кафе „Гуарана“, магазин за канцеларски материали „Алегро“

Advertisements

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Коментари to “Free Tea Campaign- 06.11.2009”

 1. The guy from Mexico Says:

  great action!great people!

 2. LuniTooNs freAk"Hamstera:) Says:

  Страхотна акция! За пореден път резултатът надмина очакванията ми хиляди пъти , и тотално разруши предубедеността ми за вярата в собствените ми сили , и в поне малкото добро останало у хората! Така ги харесвам акциите, по-добре да тръгнеш неуверен и да се изненадаш от успеха, от колкото да сложиш тигана преди да си хванал рибата , защото тогава за мен следва и ден днешен непревъзмогната посттравматична реакция на разочарование.. 🙂 Боже абе какви ги дрънкам?! Акцията беше сред най-добрите , а най -хубавото е , че след всяка акция , казвам винаги именно това ! Колко много заинтригувани хора имаше! Имаше и мексиканец, който макар да не може да помогне с популяризиране на нашите цели , усети и видя духа на българските млади ,но зрели хора! Bravissimo!:)

 3. LuniTooNs freAk"Hamstera:) Says:

  А ма той мексиканеца зел че писал … Е още повече се наелектризирах !!!! Искам още! 🙂

 4. Гошо Says:

  Браво!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: