Free Tea акция [12.11.2009]

На шести и дванайсти ноември се състояха двете акции за раздаване на безплатен чай, които планирахме от доста дълго време.

За организирането им получихме много дарения, което за пореден път беше потвърждение за нас, че хората са винаги отворени към нови и интересни идеи.

Всъщност в основата на тези две акции стояха три неща, във важността на които се опитахме по един символичен начин да убедим хората на улицата: първото бяха усмивките, които се надявахме да раздадем и получим, второто беше топлината, която давахме на хората с всяка чаша чай, третата се съдържаше в посланието “Бъди доброволец!”, а именно- да покажем, че да си доброволец е забавно, интересно и определено е един добър начин да въздействаш на околните.

Раздадохме повече от 400 чаши чай, а да се надяваме, че с тях и много топлина и усмивки, каквато и беше целта ни!

Днес беше един невероятен ден. Изпълнен с много смях усмивки и , разбира се, чай.  Беше много приятно да видиш блясъка в очите на хората, защото днес ние не само давахме чай, ние давахме усещане за топлина и сигурност, ние давахме усмивки и щастие.  И точно това е благотворителността- да даваш и да се чустваш добре от това.  Това днес беше първата ми акция, но искрено се надявам да не е последната. 🙂         Николай Долдуров

Advertisements

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: