call for sponsors

Решихме в тази графа да отбелязваме нещата, за които сме се обърнали с допитвания за спонсориране, за да избегнем възможни грешки и злоупотреби:

1.) молба за спонсориране с хранителни продукти, нужни за дейностите, които извършваме в домовете за деца, лишени от родителски грижи- единствените, които се отзоваха и ни помагат вече не веднъж и два пъти са шоколадова фабрика „АНИМЕКС 98“.

2.) молба за спонсориране на кампанията по случай Интернационалния ден на Мира (21.09) с художествени материали за изработката на гигантска пощенска картичка- магазин „Импресия“.

3.) молба за спонсориране с два клоунски костюма, нужни за посещенията в детски болнични отделения, които планираме и разбира се в домовете за деца, лишени от родителски грижи- Party House, Kу-ку Магазин гр. Пазарджик, с балони ни спонсорират „Асико ООД“.

4.) Сдружение „Преториани“ с представител Петьo Ангелов ни спонсорираха със средства за закупуването на CD player, който да използваме по време на посещенията си в домовете.

5.) магазин за кафе и чай „Гуарана“ ни спонсорира с 4оо бр. пакетчета чай за планираната от нас акция за раздаване на безплатен чай.

6.) магазин за канцеларски стоки „Allegro“ ни спонсорира с 2 кутии захар на пакетчета, бъркалки и чаши, които използвахме при осъществаваето на акцията за раздаване на безплатен чай на 6.11.09г.

7. ) Притежателите на сайта за мартеници- www.mart-ina.com ни спонсорира с материали за мартенския благотворителен базар, който планираме да осъществим.

8.) Притежателите на сайта за мартеници- www.martendom.com ни спонсорира с материали и мартеници за мартенския благотворителен базар, който планираме да осъществим.

9.) специални благодарности на Детско Арт Студио Ник ( http://nik-bg.com/ ), които не само проявиха голяма любезност, но и ни подкрепиха с огромно количество материали и мартеници и ни препоръчаха на свои колеги, които също се отзоваха. Това се казва подкрепа!

10.) Голяма изненада ни направиха добрите хора от Ем-арт http://www.mart-bg.com/ , които изпратиха огромно количество от най-хубавите си мартеници. Когато даваш не само от излишното ти, но от това, от което сам би имал облага, се вижда истинската съпричастност! И ние го оценяваме!

ИМАМЕ НЕОТЛОЖНА НУЖДА ОТ:
– ШОКОЛАДОВИ ИЗДЕЛИЯ (бонбони, вафли, бисквити, сладки и т.н.) ЗА ПОСЕЩЕНИЯТА В ДОМОВЕТЕ

– БАЛОНИ ЗА ПОСЕЩЕНИЯТА В ДОМОВЕТЕ

– ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ТЪРСИМ СПОНСОР ЗА ЧАЙ!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Advertisements

Един коментар to “call for sponsors”

  1. Vessy Says:

    А приемате ли някое от нужните изделия не от фирми, а от граждани(дори и в малки количества)? Защото ми се иска да помогна поне някак! 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: